6×3=10!?!


Toate ziarele vorbesc despre victoria unei mame din Aiud, judeţul Alba, care a câştigat procesul cu statul român prin care cerea, pentru că a născut tripleţi, să primească indemnizaţie de mamă pentru toate cele trei fete. Legea 148/2006 modificată, idioată ca majoritatea legilor din România, îi dă dreptul unei mame să primească indemnizaţie pentru un copil indiferent dacă ea a născut gemeni, tripleţi sau cvintupleţi pe motivul imbecil că e vorba de o singură naştere.

Pe de o parte te întrebi cum poate se poate ca într-un stat condus de un guvern care îşi zice de dreapta să se considere o victorie intrarea în normalitate? Cum poate să existe aşa o lege? Niciodată nu am fost nostalgic şi niciodată nu am iubit stânga dar trebuie să recunosc că pe timpul lui Ceauşescu lucrurile stăteau mai normal din punctul ăsta de vedere. Deşi era cu domiciliu obligatoriu şi „duşman al poporului” bunica mea a primit pe timpul lui Dej bani pentru amândoi gemenii ei.

Din păcate Ionela Donciu nu a terminat „războiul” pentru că se pare că senatorii nu au făcut matematică (oare au făcut şcoală?) pentru că imbecilii în proiectul de lege pe care l-au fătat în urma acestui scandal se propune indemnizaţie pentru doi copii de 800 de lei iar pentru trei de 1000 lei.

600 x 3 înseamnă 1000? Pentru analfabeţii din parlament se pare că da.

Anunțuri

0 Responses to “6×3=10!?!”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: