Atenţie la taximetrişti!!


Se ştie că taximetriştii sunt, în general, pericol public. De data acesta vă recomand în care maşină să NU vă urcaţi sub nicio formă.

Indiferent cât de grăbiţi aţi fi sau cât de urgent ar trebui să ajungeţi nu ştiu unde, să nu vă urcaţi, indiferent ce se întâmplă în maşina cu numărul B 47 CHN care aparţine companiei de taximetre Sprint şi care are indicativul 332.

Şoferul ăla dacă nu e bătut în cap atunci sigur e inconştient. În primul rând, ca orice nesimţit din trafic nu ştie ce e ăla semnal de schimbare a direcţiei. În condiţiile în care cel puţin jumătate din şoferii cretini de Bucureşti, mai ales, nu cunosc utilitatea semnalului am putea spune că se înscrie în rândul majorităţii.

Problema e că, oricât de grăbit aţi fi mai important este să ajungeţi, chiar şi cu întârziere la destinaţie, decât să nu mai ajungeţi deloc.

Individul ăsta taie feţele tuturor participanţilor la trafic. Rulează pe Pantelimon la oră de vârf cu cel puţin 80km/h şi pune frâne bruşte în faţa ta dacă ai tupeul să mergi cu viteză mai mică decât a lui şi să-l încurci.

Astăzi era să provoace cel puţin patru accidente numai între Electroaparataj şi Bulvardul Chişinău (fosta Str. Socului).

Feriţi-vă aşadar de el indiferent dacă sunteţi şoferi, pietoni sau clienţi.

Poliţia are altă treabă. Cei de la circulaţie nu văd lucrurile astea …

Anunțuri

0 Responses to “Atenţie la taximetrişti!!”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: