Poliţia Rutieră SRL


De o vreme încoace, cam de la începutul anului, de câte ori trec pe Şoseaua Colentina văd, în dreptul Magazinului Bucur Obor o mulţime de platforme care ridică maşinile parcate „ilegal”. Zilele trecute am auzit pe cineva povestind cum i s-a furat maşina de sub ochi de echipajul unei astfel de platforme. Persoana respectivă a fost nevoită să ajungă într-o comună de lângă Bucureşti, pe jos(!!!) şi să mai şi plătească şi o amnedă şi o taxă de recuperare a maşinii.

Eu sunt un adversar declarat al indisciplinei în trafic şi sunt de acord cu sancţiuni dintre cele mai dure celor care încurcă circulaţia parcând cum le vine lor.

În oraşul ăsta de doi lei însă unde nu ai locuri de parcare. În condiţiile în care nu există locuri de parcare şi totuşi oamenii au nevoie să-şi lase pe undeva maşinile cât timp sunt la cumpărături, la bancă sau rezolvă ceva problemecare necesită mai mult de 2-3 minute. Sunt de acord să fie sancţionaţi cei care îţi lasă maşinile aiurea sau cei care nu respectă ceilalţi participanţi la trafic.

Poliţia rutieră nu îi vede pe cretinii care gonesc cu 120km/h pe Magheru şi te claxonează pentru că mergi corect (dacă nu cumva te şi înjură sau, şi mai rău, pun frână bruscă în faţa ta ca să te înveţe minte); nu îi vede pe imbecilii care intră şi taie feţele celorlalţi, pe troglodiţii care blochează intersecţiile furând galbenele de la semafoare sau pe retardaţii care lasă maşinile în mijlocul traficului pentru a merge ei cu 50 de metri mai puţin până unde au treabă …

Nu. Poliţia îi vede pe cei care parchează in locuri amenajate pe partea dreaptă a drumului, regulamentar şi care, pentru câteva minute au de rezolvat o problemă la unul dintre magazinele sau băncile din Bucureşti.

Cu alte cuvinte. Dacă vă lăsaţi maşina în faţa magazinului Bucur Obor, să zicem, şi intraţi să cumpăraţi ceva, există o foarte mare posibilitate ca, atunci când ieşiţi, să nu mai găsiţi maşina. Nu numai că vi se ridică maşina dar nu vi se spune unde anume este dusă aceasta.

Acesta se numeşte furt calificat şi sechestrare de bunuri. Fapta este făcută de Poliţia Rutieră în cârdăşie cu un srl.

Nu este loc de parcare dar totuşi eşti nevoit să îţi laşi maşina acolo, FĂRĂ A ÎNCURCA CIRCULAŢIA şi FĂRĂ A EXISTA VREUNUL DIN SEMNELE „Parcarea interzisă”, „Oprirea interzisă” sau „Staţionarea interzisă”. Aceasta îţi este furată de către reprezentanţii unui srl sub oblăduirea miliţienilor, care de multe ori participă la acţiune, şi dusă undeva, într-un loc pe care nu ţi-l spune nimeni.

Dacă ai norocul să afli în timp util unde este sechestrată maşina ta te duci, plăteşti răscumpărarea şi îţi recuperezi maşina (exact ca la mafioţi). Bine este să afli repede unde se află maşina ta pentru că fiecare zi în care hoţii o ţin la ei te costă în plus şi vei avea nevoie de bani pentru alte cheltuieli. Pe de o parte imbecilii care ridică maşinile aproape invariabil le strică ceva, deci va fi nevoie de bani pentru reparaţii. Pe de altă poarte protectorii hoţilor, miliţienii, îşi vor şi ei partea drept pentru care, după ce vă fură maşina vă şi amendează.

Apropo! Când plecaţi de acolo cu maşina veţi fi asiguraţi că veţi mai trece pe acolo şi veţi vedea un rânjet de satisfacţie pe meclele idioţilor.

Pe scurt miliţia din România, împreună cu hoţii de maşini ridică toate maşinile parcate acolo unde nu e interzis dar unde nu există locuri amenajate de parcare. Nu văd însă capetele de cretă maşinile care blochează banda 1 pe Magheru sau pe cei care blochează intersecţiile. De la ăia iau banii altfel, probabil.

Aştept opiniile voastre despre cei care au, se pare două misiuni. Să fure maşini şi să încurce circulaţia.

Respect ®

Reclame

0 Responses to “Poliţia Rutieră SRL”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Calendar

iunie 2009
L M M J V S D
« mai   iul. »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Pagini

Categorii

Blog Stats

  • 13,637 hits
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: