… And Justice for all


imagesMinistrul Transporturilor, bişniţarul Relu Fenechiu, a fost, în sfârşit condamnat. 5 ani este destul de puţin dar este un început şi, cu puţin noroc, la recurs mai ia câţiva. Nu e rău că Justiţia începe să-şi facă treaba fără a ţine cont că un personaj este cu cine ştie ce funcţie.

Rău este că bişniţarul a fost lăsat în funcţie până acum. Că a fost lăsat să-şi dea demisia după ce a fost condamnat şi că nu a fost demis în momentul în care a început urmărirea penală. Şi tot rău este că, în continuare este lăsat să facă parte din Parlament şi din conducerea PNL.

Sigur! Lucrurile nu trebuie să ne mire atâta timp cât Guvernul e condus de un personaj care e acuzat de plagiat (citeşte furt) şi bănuit – unii spun că au şi dovezi – că a ucis un om. Aşadar nu e nimic anormal pentru el să lase un ministru penal  în Guvern. Corb la corb nu-şi scoate ochii …

De asemenea nu e nefiresc să nu excludă un membru condamnat cu executare un Parlament care a organizat o lovitură de stat, eşuată ce e drept, din fericire, în vara anului 2013.

Despre PNL nu mai are rost să mai vorbim pentru că cei care s-au impus la conducerea acestuia l-au dus de mult în mocirlă. Numele Brătienilor şi al marilor părinţi fondatori ai liberalismului românesc sunt de ani buni târâte în noroi de gaşca din fruntea PNL aşa că ce dacă face parte din conducerea acestui partid şi un condamnat penal?

Nu trebuie să ne mire dar trebuie să ne îngrijoreze! Trebuie să ne îngrijoreze pentru că, totuşi, o ţară nu se poate să fie condusă de borfaşi!! Nu trebuie lăsat să se întâmple aşa ceva!!

Chiar dacă Relu Fenechiu face acuma pe onestul şi pe preocupatul de soarta ministerului. „Nu puteam să-mi dau demisia fără să stau de vorbă cu primul ministru şi să-i spun situaţia de la minister” a spus condamnatul. Ei, aş! L-a apucat grija de minister. Chiar dacă face pe onestul şi pe preocupatul, după cum spuneam,  nu trebuie să uităm că el nu este decât unul dintre reprezentanţii mafiei intrată iniţial pe uşa din dos la guvernare de frică să nu fie pedepsită.

De ce le e frică nu scapă se pare. Nici Năstase, nici Jiji, nici bişniţarul Fenechiu. Şi mai sunt şi alţii.

images (1)

   Hoţul (şi ucigaşul?) Ponta, turnătorul şi estorcatorul Felix şi mulţi alţii. După cum spunea preşedintele Băsescu: pentru puciul  din vara trecută trebuie să plătească cineva. Până li se aduce ăstora nota de plată trebuie, însă, să avem noi grijă pe cine trimitem la Strasbourg, mai ales că a existat şi cazul Severin.

Şi să avem grijă pe cine trimitem la Cotroceni, mai ales că a existat eisodul Căcărău …

Respect! ®

Anunțuri

0 Responses to “… And Justice for all”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Calendar

Iulie 2013
L M M M V S D
« Dec   Aug »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pagini

Categorii

Blog Stats

  • 13,607 hits
Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: