M-am născut la data de 2 august 1974 la Alba-Iulia. Deşi acuma stau la Bucureşti, deşi aici am făcut şcoala, liceul şi facultatea, mă simt ardelean până în cele mai mici fibre ale fiinţei mele. Ardealul în general şi Alba-Iulia în special este locul unde mă simt cel mai bine şi unde îmi încarc mereu bateriile.

Am absolvit în anul 2000 Facultatea de Istorie din Universitatea Bucureşti (fiind mai leneş am intrat mai târziu) iar în 2003 masterul la aceeaşi facultate. În prezent lucrez la Ministerul Educaţiei.

Echipele mele de suflet sunt Unirea Alba-Iulia şi Steaua Bucureşti.

Am fost implicat în politică între 2008 şi 2014. După dispariţia Forţei Civice şi înghţirea ei de PNL via PDL a început să îmi dispară interesul iar după alegerile prezidenţiale din 2014 nu m-am mai implicat activ. A fost o experienţă interesantă din care am avut multe de învăţat şi le mulţumesc tuturor celor care, voit sau involuntar, m-au învăţat precum şi Universului pentru situaţiile în care am fost şi din care am învăţat.

În prezent mă consider un „trezit” din punct de vedere al vieţii şi din punct de vedere spiritual. Preocuparea mea principală este,acum, de a daşi celorlalţi ceea ce am primit eu din punct de vedere siritual.

Astfel prin terapii, sfaturi şi informaţii spirituale precum şi prin cursuri doresc să contribui după puterile mele la apropierea dintre noi şi divinitate. Cred cu tărie că „Ordinea divină are grijă de viitorul nostru cu mult mai multă înţelepciune decât orice companie de asigurări.”

Reclame

15 Responses to “About”


 1. 1 Adriana 10 martie, 2009 la 22:16

  :)) Si zi asa, Cerkez te cheama, ardelean pur-sange iasti. :))
  Bafta in politichie!

 2. 2 Visad 7 iulie, 2009 la 11:42

  Corect, te-am inteles perfect. Nu esti implicat in politica, doar ca tii cu Basexu si partidul facut de el peste noapte.

 3. 3 Radu CERKEZ 7 iulie, 2009 la 17:18

  De fapt ai înţeles greşit sau nu ai citit până la sfârşit. SUNT implicat activ în politică de ceva vreme.
  Pe de altă parte nu ştiu cine este personajul despre care spui tu. Ştiu însă cine este Traian Băsescu şi mai ştiu, pentru că am trăit în România şi am fost atent la ceea ce se întâmplă în jurul meu, că partidul la care te referi nu a apărut peste noapte ci în anul 1991 adică, dacă matematica mea nu mă înşală, de 18 ani.
  Pe de altă parte nu mi se pare politicos, ca să nu spun altfel, să poceşti numele unui om. Chiar dacă nu eşti de acord cu el.
  Ca să nu mai spun că e lipsit de politeţe să nu te prezinţi şi să laşi comentarii anonime …

 4. 4 Supraveghetorul PROŞTILOR 12 mai, 2010 la 02:01

  Istoric:

  Partidul Democrat este succesorul Frontului Salvarii Nationale, al Partidului Democrat, al Partidului Democrat al Muncii, al Partidului Unitatii Social Democrate ,al Frontului Democrat Roman, al Partidului Alianta Nationala Romana, al Partidului Pensionarilor si Protectiei Sociale si al Partidului Liberal Democrat, partide cu care P.D.L. a fuzionat prin absorbtie.
  Aparut ca o larga miscare de masa in timpul Revolutiei din decembrie 1989, F.S.N. isi incepe existenta documentara la 23 decembrie 1989 prin declaratia program redactata de Consiliul F.S.N. Ca organ provizoriu al puterii de stat, F.S.N. a format Guvernul provizoriu condus de Petre Roman.

  La 17 iunie 1990 a fost investit primul guvern legitim postdecembrist, format in majoritate din membri ai F.S.N. Prim Ministru al Guvernului a fost numit Petre Roman, lider national al F.S.N. In august 1991 s-a efectuat o remaniere a Guvernului prin cooptarea unui ministru liberal.

  Divergentele din interiorul F.S.N. privind ritmul si caracterul reformei au dus la conturarea treptata a doua grupari: gruparea Roman si gruparea Iliescu. Guvernul Roman se afla intr-o opozitie din ce in ce mai accentuata cu majoritatea parlamentara.
  Fara o motivatie intemeiata, la 24 septembrie 1991 minerii din Valea Jiului sunt adusi in capitala pentru a rasturna Guvernul. Dezordinea provocata de acestia a durat pana la 27 septembrie 1991 cand Petre Roman isi depune mandatul, gest interpretat de catre presedintele tarii, Ion Iliescu, drept demisie. Fara a emite un document prin care sa legifereze inlaturarea Guvernului Roman, Parlamentul investeste un nou Guvern: Guvernul Stolojan.

  Prima Conventie Nationala a F.S.N. are loc la 27-29 martie 1992 in Bucuresti. Delegatii la Conventie urmau sa voteze una din cele 3 motiuni sustinute de gruparile din partid. Motiunea „Viitorul azi”, sustinuta de gruparea Roman cumuleaza cele mai multe voturi si devine programul politic al F.S.N.. Totodata, conform Statutului, Petre Roman, sustinatorul motiunii adoptate, devine Presedinte F.S.N. Situatia nu este acceptata de gruparea Ion Iliescu care se desprinde din F.S.N. constituindu-se intr-o noua formatiune politica: P.D.S.R.

  Alegerile generale din acelasi an aduc pentru F.S.N. 11% din sufragii. Respingand conditiile impuse de P.D.S.R. pentru participarea la guvernare, F.S.N. trece in opozitie alaturi de PNTCD, PNL si UDMR.
  La 11 mai 1993, F.S.N. fuzioneaza prin absortie cu Partidul Democrat, schimbandu-si denumirea in Partidul Democrat, inregistrat ca persoana juridica prin decizia nr. 13 din 23 mai 1993 a Tribunalului Municipiului Bucuresti.

 5. 5 Supraveghetorul PROŞTILOR 12 mai, 2010 la 02:05

  In calitatea ta de pseudoistoric ai auzit de mineriadele organizate de FSN in 1990 ?

 6. 6 Radu CERKEZ 13 mai, 2010 la 18:25

  Pe lângă laşitatea de a nu-ţi da numele mai dai dovadă şi de nesimţire. Nici nu mă cunoşti şi îţi permiţi să mă numeşti pseudoistoric. Dacă mă cunoşti şi spui aşa înseamnă că te numeşti altfel.
  Mineriadele din 1990 au fost oranizate, într-adevăr de FSN dar asta nu înseamnă PDL chiar dacă ai încercat să demonstrezi că aşa este. PSD este, şi el, urmaşul FSN. Diferenţa este că unii au rămas în stânga iar alţii au luat-o la dreapta. Acuma e la modă să înjuri PDL dar, tocmai pentru că asta face majoritatea, poate că uneori ar trebui să ne abţinem şi, deşi pentru unii e mai greu, să gândim.
  În rest, cred că ar fi bine să te supraveghezi şi pe tine că tot eşti supraveghetorul …

 7. 7 G.P. 17 iunie, 2010 la 21:55

  Ar fi cazul sa nu mai jigniti oamenii daca nu-i cunoasteti. Eu il cunosc personal pe Radu, e un tip cu bun-simt, inteligent si in fond, apartenenta politica este strict alegerea lui. In baricada cealalta (PSD) credeti ca sunt oameni mai capabili sau care ar face mai mult pentru Romania? In niciun caz! Asta ati vazut-o timp de multi ani, cat PSD-ul a fost la putere! Si apropos, cu riscul de a se supara ca „dau din casa”, ar trebui sa fiti recunoscatori ca ati invatat limba romana dupa manualele scrise de tatal sau. Sorry Radu si bafta!

 8. 8 Radu CERKEZ 17 iunie, 2010 la 22:06

  Mulţumesc pentru aprecieri! Mai ales pentru cele la adresa tatălui meu. Nu ştiu însă cu cine am onoarea

 9. 9 G.P. 19 iunie, 2010 la 13:13

  U2, Cosbuc, Geo:)

 10. 10 G.P. 19 iunie, 2010 la 13:24

  Am uitat sa precizez, cea blonda cu parul lung, nu cealalta. 😉

 11. 11 Radu CERKEZ 19 iunie, 2010 la 19:13

  Georgiiana! Nu ne-am mai văzut de mult!! Mulţumesc încă o dată pentru aprecieri. Nu m-am supărat că „dai din casă”. Recunoscatori pentru manualele de limba română trebuie, însă, să-i fie tatei, nu mie. Atâta timp cât sunt recunoscători că au făcut o şcoală deşi …
  Eu, dacă am, am alte merite.

 12. 12 G.P. 19 iunie, 2010 la 21:03

  Am primit invitatia ta pe yahoo. Banuiesc ca id-ul il ai de pe blogul acesta. Ai si tu dreptate in privinta meritelor tatalui tau dar am facut asta pentru ca, mai sus, a comentat cineva numele Cerkez, probabil nu i se parea destul de romanesc. Am vrut sa demonstrez ca nu are nicio legatura numele cu faptul ca esti roman si ardelean. Felicitari pentru fetita!:)

 13. 13 Radu CERKEZ 20 iunie, 2010 la 20:15

  Mulţumesc încă o dată! Cine comentează nu înseamnă neapărat că şi ştie despre ce vorbeşte. Apropo de faptul că unii nu ştiu de ce au făcut şcoală. Dacă ar fi fost pe acolo cu adevărat, ar fi ştiut cât de românesc este numele …
  Mulţumesc pentru urări! Este minunea noastră.

 14. 14 Olesia 1 iunie, 2012 la 06:34

  Radu!!! Ce mai faci???? sper ca-ti mai aduci aminte de mine… Galche.Olesia.

 15. 15 Radu CERKEZ 21 iunie, 2012 la 13:30

  Hello!

  Sigur ca imi amintesc! Cum as putea sa nu imi amintesc de tine?!?!
  Ce mai faci? Pe unde esti?
  Poate ne vedem odata…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
Calendar

iunie 2019
L M M J V S D
« mai    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Pagini

Categorii

Blog Stats

 • 13.738 hits
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: